DOSTUPNO U HRVATSKOJ

Lideri u mobilnim plaćanjima s preko milijardu korisnika

Brojni aktivni korisnici

Korištena od strane stotina milijuna korisnika svakodnevno, WeChat Pay je jedna od najpopularnijih metoda plaćanja u Kini.

Različite metode plaćanja

WeChat podržava sve načine na koje Vaši kupci žele platiti, bilo da se radi o Quick Pay, QR kodovima, unutar web aplikacija ili nativnih mobilnih aplikacija.

Prekogranične valute

WeChat pay podržava sve popularne valute plaćanja. Kupci plaćaju u vlastitoj valuti (CMY), ali se prijeboj transakcija može vršiti u stranoj valuti.

WeChat Pay, Beyond Payment

WeChat Pay omogućuje trgovcima da se povežu s kupcima prije, tokom i nakon prodaje putem inovativnih marketinških platformi na WeChat ekosistemu.

Quick Pay

Korisnici pokažu trgovcu njihov jedinstveni WeChat kod za izvršenje plaćanja. Trgovac skenira kod kako bi izvršio plaćanje.

Plaćanje QR kodom

Kupci koriste WeChat Pay aplikaciju kako bi skenirali QR kod koji im prikaže trgovac. Nakon toga kupac potvrdi iznos i izvrši plaćanje nakon izvršenih sigurnosnih provjera.

Mini Payment plaćanje

Kupci plaćaju proizvode ili usluge unutar Mini Programa kreiranih na WeChat ekosistemu.

Official Account plaćanje

Kupci plaćaju proizvode ili usluge unutar službenih WeChat računa trgovaca kreiranim na WeChat ekosistemu.

In-App plaćanje

Kupci plaćaju proizvode ili usluge unutar službenih nativnih mobilnih ili web aplikacija u vlasništvu trgovca.

Web plaćanje

Kupci koriste WeChatovu značajku za skeniranje kako bi skenirali kod prilikom zaključivanja kupnje na web trgovini trgovca kako bi izvršili plaćanje.

Korištenje WeChat Pay usluge u različitim industrijama

Dodatne značajke

Moment Reklame

Moments Ads je platforma za postavljanje ciljanog oglašavanja u odjeljak Moments koja se nalazi unutar aplikacije WeChat. Koristeći moćnu analitiku WeChata, trgovci mogu promovirati svoje proizvode i povećati konverzije ciljanjem ljudi na temelju njihovih interesa i drugih osobina.

Mini Program

Mini program je program koji je integriran u aplikaciju WeChat. Pomoću WeChatovih novih alata, možete razviti poslovanje u kraćem vremenu i po nižoj cijeni od tradicionalnih aplikacija. Što je najvažnije, mini programi iskorištavaju postojeću masovnu bazu korisnika WeChata. Korisnici mogu lako pristupiti Mini programima putem WeChata i tako uživati u vrhunskom korisničkom iskustvu.

Službeni račun

Službeni računi su mini web stranice unutar WeChata koje trgovci mogu koristiti za promociju svojih usluga svojim sljedbenicima. Nude razne mogućnosti upravljanja sljedbenicima te pomažu trgovcima da razumiju i dosegnu nove kupce. Trgovci također mogu pospješiti poslovanje nudeći promocije ili kupone putem svog službenog računa.

Vjernost i kuponi

Trgovci kupcima mogu ponuditi kartice vjernosti i kupone kojima se pristupa i upravlja putem aplikacije WeChat. Kartice vjernosti omogućavaju članovima da skupkjaju bodove za buduće kupnje, dok se kuponi mogu prilagoditi i distribuirati kako bi se povećala prodaja i prihod.

Dostupan je i AliPay